Seminar z aktualnimi tematikami!

Loading Map....

Datum/Čas
Datum - 14/10/2017
8:30 am - 3:30 pm

Lokacija
Zavod BIC

Kategorije

Vezano na rezultate anket, smo za vas pripravili seminar z aktualnimi tematikami!
Pridružite se nam, izpolnite prijavnico in si zagotovite svoje mesto

KONGRES FZS 2017 (4)
Več o predavateljih:

• Dr. Matej Tušak – Je avtor različnih knjig in preko 300ih znanstvenih člankov, v katerih teoretična znanja združuje s praktičnimi izkušnjami. Najpomembnejše njegove knjige so Psihologija športa, Strategije motiviranja v športu, Psihologija ekipnih športov, Trener, JAZ – Športnik, Človeški viri v SV idr. Veliko predava po športnih društvih, šolah, vrtcih, podjetjih in vodi najrazličnejše delavnice na temo stresa, spoprijemanja s stresom, motivacije, agresivnosti, osebnostne rasti, teamskega dela, učinkovite komunikacije in mnogih drugih psiholoških fenomenov.
  • Dr. Denis Tomše –  Ima več kot desetletne delovne izkušnje v gospodarstvu. Svojo karierno pot je začel leta 2005 kot vodja internet oddelka v podjetju Uspeh d.o.o., ki se ukvarja z izdelavo marketinško učinkovitih spletni strani. Nato se je zaposlil kot vodja marketinga in prodaje v podjetju SINET d.o.o., kjer je kot vodja profitnega centra, zaposlen še danes.
  • Mag. Sabina Lamut – V letu 2009 je bila s strani Ministrstva za pravosodje po uspešno opravljenem izpitu in zaprisegi, imenovana za sodno izvedenko za področje Ekonomija – DAVKI. Kot sodna izvedenka sodeluje s sodišči z izdelavo izvedenskih mnenj (pisnih in ustnih, podanih na obravnavah) in hkrati z izvedenskimi mnenji pomaga strankam pri reševanju njihovih problemov v izvensodnih poravnavah, kot tudi pri reševanju davčne problematike strank pri njihovem poslovanju. Zaposlena je na delovnem mestu davčne svetovalke, v okviru katerega opravlja računovodsko in davčno svetovanje, ki vključuje  računovodsko in davčno optimiziranje in na podlagi prejetega pooblastila v davčnih postopkih kot pooblaščenka zastopa stranke pred ustreznimi davčnimi organi. Poleg navedenega dela opravlja tudi storitve poslovodenja družbe.