Gregor Gričar

Šport me spremlja že od otroštva. S fitnesom, kot takim, pa sem se srečal v osnovni šoli, ko sem se tudi aktivno začel ukvarjati z njim. Prav fitnes me je nekako usmeril, da sem odločil, da po končani osnovni šoli nadaljujem šolanje na srednji šoli SMIKŠ smer živilski tehnik. Šolanje sem nadaljeval na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo in ga tudi uspešno zaključil. Obe izobrazbi sta pripomogli k boljšem razumevanju prehrane v športu, ker sama vadba brez urejene prehrane ne doprinese k optimalnim rezultatom.

Odrasel sem s fitnesom, kajti starša sta leta 1994 odprla fitnes na Bledu. Samson fitnes Bled sta vodila do leta 2011, ko sem ga prevzel jaz. Leta 2014 sem opravil usposabljanje za Inštruktorja fitnesa in s tem pridobil dodatna znanja.

Zadnjih nekaj let pa se posvečam predvsem powerliftingu – triatlonu moči, kjer sem osvojil kar nekaj vidnejših rezultatov. Na zadnjem evropskem prvenstvu v GPA powerliftingu, ki je potekal v Zadru na Hrvaškem, sem nastopil kot trener. Vsi trije moji varovanci so pod mojim vodstvom, dosegli naslov evropskega prvaka.

Svoje znanje in izkušnje rad delim z vsemi, ki jih zanima šport in prehrana v športu. Fitnes je moj način življenja. Namenim mu dobršen del dneva, kot lastnik, kot svetovalec, kot športnik.

Logo_samson

www.fitnessamson.si