Andrej Vožič

billboard6

Sem lastnik in vodja fitnes centra ANDFIT v Dravogradu, ker izvajam tudi osebna trenerstva in skupinske vadbe.

Ljubezen do fitnesa in športnega treniranja, želja po znanju in konstantna radovednost so me preko izobraževanj pripeljali do nazivov TRENER fitnesa FZS, inštruktor PILATESA FZS, TRX SCT trainer, SPINNING star one INSTRUCTOR in še mnogih drugih. V več kot desetih letih letih dela kot inštruktor, osebni trener, vodja in koordinator trenerske ekipe, svetovalec za športno prehrano v fitnes centrih SOKOL in več pol leta kot organizator trenerske ekipe in osebni trener v fitnes centru ŠUS EUROFITNESS sem pridobil neprecenljive izkušnje in znanje na področju osebnega trenerstva, treniranja in priprave športnikov na tekmovanja, rehabilitaciji po poškodbah in sanaciji poškodb. Sedaj že več kot štiri leta vodim svoj fitnes center ANDFIT v Dravogradu, kjer svoje izkušnje in znanje nadgrajujem s konstantnimi izobraževanji, delom s strankami in izvedbo skupinskih vadb. Vse pridobljeno znanje in izkušnje tudi rad delim s sodelavci, prijatelji in strankami našega centra.

  TRENER fitnesa (3. stopnja)  pri FZS

  INŠTRUKTOR pilatesa (2. stopnja) pri FZS

  Spinning® STAR 1 instructor

  PEAK pilates inštruktor