Anja Koprivc

Sem Anja Koprivc rojena 19.8.1984. Po poklicu sem gimnazijski maturant, trenutno pa tudi absolventka razrednega pouka.

S skupinsko vadbo sem se srečala v študentskih letih, ko pa sem pričela z delom na Bodifitu, sem se odločila tudi za opravljanje tečaja. Najprej sem opravila licenco za vaditelja skupinske vadbe (FZS), nato še Bodifitov tečaj. Po nekaj letnem aktivnem vodenju vadb, je bilo znanje potrebno nadgraditi, zato sem opravila še 2. stopnjo in tako pridobila licenco za inštruktorja skupinske vadbe (FZS).

Bodifit je del mojega življenja že 6 let. Začela sem kot študentka na recepciji in kasneje opravila licenco za skupinsko vadbo. Danes združujem vodenje vadbe in koordinacijo recepcije vseh Bodifit centrov.

Od skupinskih vadb sta mi najbolj pri srcu oblikovanje telesa, saj me napolni z dodatno energijo in pilates, ki poskrbi, da se “odklopim” od zunanjega sveta.

Kot koordinatorka recepcije, mi je velik izziv uvajanje novega kadra in prenašanje mojega znanja na posameznike. Vsak posameznik mi da novo znanje in izkušnje, ki jih z veseljem sprejmem, saj tako lahko pripomorem še k boljšemu delovanju Bodifita.

bodifit