Irena Skuk

Irena je univerzitetna diplomirana mikrobiologinja, ki je na področju pilates vadbe aktivna že skoraj desetletje. Tečaj za vaditeljico pilatesa je opravila iz prvinskega zanimanja in kot naložbo vase. Ta korak se je kmalu izkazal za eno najpomembnejših odločitev, saj je v vadbah s skupinami odkrila svoje pravo poslanstvo. Odkrila je delo, v katerem uživa in iz katerega črpa navdih in energijo za rast na vseh življenjskih področjih.

Opravila je tudi tečaj za varno vadbo v nosečnosti in tečaj power yoge ter pridobila Bodifit licenco za inštruktorja individualne fitnes vadbe. Na področju pilatesa se izpopolnjuje na mednarodnih konvencijah pri vrhunskih strokovnjakih.

Bodoči inštruktorji pilatesa jo najdete v Bodifit Pilates Centru v Domžalah, kjer vas bo z veseljem opremila z obilico znanja, s posebno poglobljeno pozitivno energijo ter z izkušnjami za nadaljnje strokovno delo na tako ekskluzivnem področju kot je pilates vadba.

Kontakt:
irena_skuk@hotmail.com