James Tomazin

Po uspešni sanacije poškodbe se mu je nekaj “premaknilo” v glavi – začel je še bolj športati.

James Tomazin: Že prej sem bil učitelj smučanja in plavanja, potem pa sem se začel intenzivno izobraževati na tem področju. 20 let (1996) delujem v športu, od leta 2004 obstaja Center Sonce.
Udeležil sem se izobraževanj v USA, Nizozemski, Nemčiji, Angliji, Švedski, Finski, Danski, Belgiji, Italiji, Avstriji, Madžarski na Hrvaškem in seveda v Sloveniji. Preko 250.000,00 EUR je bila investirano v ta izobraževanja.

Predaval ali vodil delavnice v Sloveniji, Hrvaškem, Srbiji, Bosni in Hercegovini in Nemčiji.
Strokovne licence: trener fitnesa, trener PRO smučanja, profesionalni učitelj smučanja z MOU in ISIA licenco, UPS učitelj smučanja, učitelj tenisa, učitelj plavanja, učitelj plavanja dojenčkov, BOSU Master Trainer, FLOWIN Master Trainer, ViPR Master Trainer, Keiser Master Trainer, Stroops inštruktor, TRX inštruktor,  RIP Trainer inštruktor, Wreck Bag inštruktor, dolgoletni reševalec iz vode in reševalec na smučeh, reiki 1.stopnja.
Že 7. let sem bioenergetik. Kot vse v življenju, pride učitelj, ko je učenec pripravljen.  Moja učitelja dr.Drago Smiljanič-pred 35 leti bil “odpisan” šel v Indijo, potem Kitajsko… in Avguštin Puščavnik- od leta 2002 živi v gozdu pri Grosuplju.
Zadnjih pet let pa se intenzivno ukvarjam s kompleksnim človeškim telesom, povezavami v njem na vseh nivojih in posledično odpravljanjem neravnovesij in s tem tudi odpravo bolečin kjerkoli v telesu.
Od januarja 2015 Aminoclinic z Mikel Hoffom. Moj učitelj, nekdanji profesionalni tenisač, teniški trener (tudi Evgenij Kafeljnikov) diplomirani fizioterapevt, diplomirani manualni terapevt in diplomirani športni psiholog, šved Mikel Hoff je izboljšal in patentiral metodo. To metodo je v osnovi razvila NASA. Metoda je popolnoma nova in daje neverjetno dobre rezultate. Največja referenca – nemška nogometna reprezentanca je Hoffovo metodo uporabljala na svetovnem prvenstvu 2014 v Južni Ameriki.

Kaj počnem:
– treningi možganov otroci, seniorji, športniki, rekreativci, občani
– vadba seniorjev
– problematika v telesu (bolečine)
– treningi športnikov
–  preoblikovanje telesa