Kingsbox

Kingsbox Slovenija zagotavlja svoje izdelke za kader FZS in mentorje FZS po ugodnejši ceni!
Cenik s popusti najdete tukaj!

Smo mlado, uspešno in hitro rastoče podjetje TNG oprema d.o.o., ki pod blagovno znamko KingsBox izdeluje in prodaja opremo za funkcionalno vadbo. Od nekdaj so nas navduševale neverjetne sposobnosti človeškega telesa. Prav zato se že od začetka posvečamo proizvodnji kakovostne športne opreme po najboljši možni ceni z željo, da bi ljudem pomagali doseči nove mejnike. Ker obožujemo funkcionalno vadbo in šport na sploh, se trudimo, da oblikujemo in izdelamo športne pripomočke, ki navdahnejo nas in druge športne navdušence.

Naš trud je bil opažen s strani športne javnosti, predvsem v Sloveniji, Italiji, na Hrvaškem, v Srbiji, Turčiji in Dubaju, kjer je že več sto telovadnic opremljenih z našo opremo. Zgradili smo močno skupnost, ki nam je zaupala tudi so-organizacijo in sponzoriranje številnih tekmovanj in drugih dogodkov.
Ne glede na to, ali opremljate svojo domačo telovadnico ali profesionalni vadbeni center, z veseljem vam bomo priskočili na pomoč in vas sprejeli v našo KingsBox družino.