Marko Geršak

Marko Geršak je trener, predavatelj, demonstrator fitnesa, skupinske vadbe in pilatesa ter ustanovitelj Bodifit programa. Je mednarodno priznan strokovnjak na področju fitnesa in iz leta v leto bolj iskan in priznan kot predavatelj in prezenter s strani tujih fitnes organizacij. Velja za pionirja osebnega trenerstva in utemeljitelja sodobnih tehnik skupinskih vadb v Sloveniji. Od leta 2000 dalje sodeluje pri usposabljanju strokovnih kadrov skupinske vadbe in fitnesa pri Fitnes zvezi Slovenije, od leta 2003 pa je tudi predstavnik uveljavljene organizacije PILATES INSTITUTE Slovenija. Obenem je tudi vodja BODIFIT programa, pod okriljem katerega uspešno deluje več kot 60 strokovno usposobljenih inštruktorjev in trenerjev po vsej Sloveniji, ter predsednik Bodifit društva.

Marko vedno sodeluje z ekipo strokovnjakov z različnih področij medicine in športa, saj se zaveda, da lahko le na tak način, tj. kompleksen in večplasten, zagotovi uspeh, napredek in zadovoljstvo svojih varovancev, ki ga opisujejo kot osebnega trenerja, ki izjemno motivira s širokim znanjem, veliko izkušnjami in obilico pozitivne energije. Nudi osebne treninge na področju fitnesa (preventive, postrehabilitacije, oblikovanja telesa ter treninge za izboljšanje kakovosti življenja z vidika rekreativne vadbe).

bodifit