Mateja Habjanič

matejasportMateja Habjanič je stara 32 let in prihaja iz Kranja. Je profesorica športne vzgoje ter diplomirana kondicijska trenerka. Je tudi trener fitnesa, aerobike in pilatesa.

Njeno življenje je že od nekdaj ljubiteljsko povezano s športom – rekreativnim športom. Zato  se je tudi odločila za študij na Fakulteti za šport in prav kmalu začela z vodenjem skupinskih vadb in vadb za naše najmlaše. Najbolj jo veseli ukvarjanje z bolj ali manj resno rekreativno populacijo v želji, da jim pomaga pri ohranjanju zdravja, kondicije, uresničevanja zastavljenih ciljev ali pa bolj resnih športnih izzivov. Zadnji dve leti to počne v svojem centru z individualnimi ali skupinskimi vadbami različnih vrst (TNZ, pilates, funkcionalni treningi, deep work, vadbe z utežmi…). Ukvarja se tudi s kondicijsko pripravo nekaterih športnikov, vadbo otrok in masažo, ter seveda vodenjem centra. Tudi sicer je njen prosti čas prepleten s športom, saj ga najraje preživi v naravi, na kolesu, v gorah, v teku … Pravi, da ima srečo, da je njen hobi njen poklic.