Nastasija Kastelic

Nastasija Kastelic pravi, da je šport del nje že celo življenje. Zato je po končani Splošni gimnaziji v Celju nadaljevala svoje izobraževanje na Fakulteti za šport v Ljubljani, univerzitetna smer. Med študijem je spoznala, da je fitnes in delo z ljudmi njeno poslanstvo, saj se rada uči novih stvari, preizkuša različne tehnike in znanja v praksi, deli svoje izkušnje z drugimi, predvsem pa pomaga vsem, ki si želijo doseči različne cilje z njeno pomočjo. Po končanem študiju je postala tudi mama, ter se začela aktivno ukvarjati s tekmovanji v fitnesu. Tako je v letu 2015 osvojila 1. mesto v Nemčiji in prejela naslov MISS FIBO POWER BEAUTY 2015, ter se v Španiji udeležila najprestižnejšega tekmovanja JOE WEIDER Olympia v kategoriji BodyFitness in osvojila 12.mesto.

Letos je dopolnila svoje znanje in opravila 3.stopnjo izobrazbe, ter s tem pridobila naziv Trenerka fitnesa. Z možem skupaj vodita Športni klub SVIPI, www.svipi.si. V Celju nudi strokovno vadbo, z individualnim pristopom, pri samem procesu dela pa sodelujejo tudi z drugimi strokovnjaki (fizioterapevti, psihologi, zdravniki in trenerji), saj želijo svojim članom omogočiti najkvalitetnejši pristop pri doseganju svojih ciljev (rehabilitacija po poškodbah, izboljšanje športnih rezultatov, oblikovanje telesa,..).

Bori se, da bi postali vsi ljudje dovolj osveščeni, ter bi si znali izbrati LICENCIRANEGA osebnega trenerja, ki ima izkušnje in ima dovolj razvito lastno moralno in strokovno odgovornost.

Nastasija meni, da se morajo strokovnjaki povezati, sodelovati in izmenjavati znanje in izkušnje, nihče ni vseved, zato je prav, da namesto uveljavljanja lastnega ega, uveljavimo nesebično sodelovanje, tako bomo vsi postali uspešnejši, bolj cenjeni in iskani.

unnamed (1)