Nuša Vukan

LOGO

Že od majhnih nog sem se ukvarjala z različnimi športi. Zaradi hitre rasti so se mi pojavile težave s hrbtenico, zato sem se leta 2010 bila primorana začeti ukvarjati s fitnesom, ki sem ga takoj vzljubila in je postal moj način življenja. Odločila sem se, da veselje do le-tega nadgradim še v strokovno znanje.

Sem diplomirana športna trenerka in diplomantka programa Wellness. Svojo formalno izobrazbo dopolnjujem s prebiranjem strokovne literature in rednim udeleževanjem na izobraževalnih tečajih, delavnicah in seminarjih.

Po letih raziskovanj, izobraževanj in delu s strankami sem ustvarila Program Osebne Trenerke – POT™. Svoje strokovno znanje uspešno uporabljam pri delu z varovanci. Pravijo, da se končni uspeh dobrega trenerja meri v tem, da se varovanec uspe naučiti in sprejeti zdrav način življenja in ga prakticira tudi po tem, ko se sodelovanje s trenerjem konča.

Uspeh mojega dela po edinstvenem programu POT™ potrjuje dejstvo, da mi je to uspelo pri vseh, ki so sodelovali z mano.

www.osebna-trenerka.com