Simon Tomec

 

Če bi se želel na kratko predstavit lahko povem, da že od otroških let živim v športnem duhu in sem se ukvarjal s številnimi oblikami športnih dejavnosti tudi kot vrhunski športnik.

Že deseto  leto pa sem direktor in vodja Rekreativnega centra Simon v Črnomlju, kjer delam že 10 leto kot trener. Poleg fitnesa in individualne vadbe se ukvarjam tudi s skupinskimi vadbami .

V vseh teh letih sem opravil tudi številna izobraževanja trener fitnesa FZS, inštruktor skupinske fitnes vadbe FZS, vaditelj pilatesa FZS,  (european fitness school, step education, Goky(Hrvaška.) inštruktorski tečaj skupinke vadbe, inštruktor The pilates coach, MK pilates,  Zumba, FMS Functional Movement Systems, TRX , Vipr, Goky (hr) indoor boot camp,  weightlifting, power yoga, metabolic effect, flex-bar, xco-trainer, bosu, kettlebell, weightlifting, spinning, kinergetix itd.).

Zavedam se pomena nenehnega izobraževanja, zato hodim tudi na različne delavnice, seminarje in kongrese, kjer spoznavam novosti na področjih zgoraj omenjenih dejavnosti.

Le na tak način lahko še naprej ostajam trener, ki udeležencem svojih vadb daje maksimum, kar je potrebno za optimalen učinek in popolno zadovoljstvo mojih strank.

Toliko na kratko o meni in mojem delu. Za konec pa lahko povem le še to, da se svojemu delu predajam z dušo in telesom, živim svoje sanje in za to delam 24 ur na dan.

simontomec