Urška Tori Kuret

logo_roza1-0

Je mentorica pilatesa tudi pri Gimnastični zvezi Slovenije in gonilna sila domžalskega studia Viktorius. Živi, diha in ustvarja po vseh principih pilatesa in na urah z obilico znanja, neomejene energije in nalezljivega humorja že 10. leto z veliko mero entuziazma prenaša najnovejša spoznanja na področju ČUJEČNIH (Mindbody) vadb na vadeče in (bodoče) inštruktorje pilatesa!

Znanje in izkušnje je delila kot predavateljica na 6. in 7. kongresu Gimnastične zveze Slovenije (GZS) v januarju 2016 in 2017 na DNEVIH PILATESA in AEROBIKE! Poučuje bodoči kader vaditeljev in inštruktorjev pilatesa na usposabljanjih za pilates in aerobiko v okviru Gimnastične zveze Slovenija!

S kanadskimi Stott pilates izobraževanji na blazini in napravah, ter obiski svetovnih pilates kongresov (New York, London, Milano, Miami, Toronto) nadgrajuje in širi na domačih tleh pridobljena znanja in kot certificirana Stott pilates inštruktorica navdušuje z urami vadb TOTAL BARRE ™ CORE ™ (je edina inštruktorica v Sloveniji), ZEN •GA™  in STOTT PILATESOM ® na najmodernejših Stott pilates napravah.

Po uspešno dokončanem  GYROKINESIS® LEVEL 1 FINAL CERTIFICATION COURSE izobraževanju tudi s prakso GYROKINESIS® VADBE na urah ustvarja umetnost gibanja vadečih s preseganjem lastnih gibalnih sposobnosti.

telefon: 041/377-174
spletna stran: www.viktorius.si