Gašper Simčič

logo - Gašper SimčičGašper v fitnes industriji deluje že od leta 2000. Začetki njegovega dela segajo v delo vaditelja, kjer je spoznaval osnove dela v fitnesu, nato pa nadaljeval z inštruktorskim delom, kjer je začel z izvajanjem osebnega trenerstva. Vendar se tu ni ustavil, temveč je želel nova znanja, kar ga je pripeljalo vse do najvišjega naziva – trener fitnesa. Prav tako se je vključil v delo Fitnes zveze Slovenije, kjer je deloval nekaj časa v strokovnem odboru in nadaljeval z razvojem slovenskega fitnesa v upravnem odboru.

Delo z ljudmi, konstantno usposabljanje, razvijanje in dojemanje treniranja ga je pripeljalo do novih idej in poti za čim boljše pogoje ter uspehe pri oblikovanju telesa. Rodila se je ideja o zelo uspešnem HOTSprogramu – Hujšanju z Osebnim Trenerjem v Skupini (za ženske) in DOTSprograma – Definiranje z Osebnim Trenerjem v Skupini (za moške). Kombinacija treninga v majhnih skupinah z elementi osebnega trenerstva (semi-privste treningi) se je izkazala za zelo uspešno idejo, tako poslovno, kot strokovno.

Sledi svojemu načelu: nihče ne ve vsega, a vendar je znanje v vseh nas.

Licence:

– Fitnes zveza Slovenije – trener fitnesa (strokovni delavec v športu 3. stopnje),

– SPINNING – inštruktor JGSI Star Level 1,

– TRX Suspension Training Course – inštruktor.

Reference:

– ustanovitelj HOTS in DOTS programa (semi-private trening programov),

– član Upravnega odbora FZS (2013 – …),

– član Strokovnega odbora FZS (2011-2013),

– vodja  SOKOLfitnes team-a (2007–2012),

– izvajanje osebnih treningov že več kot 10 let,

– kondicijski trener Hokejske reprezentance RS (2007 – Svetovno prvenstvo II. divizije),

– rehabilitacija kolenskih vezi Vladimir Boisa (Košarkaške reprezentanca Gruzije),

– kondicijska priprava Nadiya Bychkova (ples), Dejan Mlakar (košarka), Miha Prek (rally), Matevž Čuden (gokart), Kaja Jerina (nogomet), Rok Rogelj (snowboard) …